Alla inlägg under maj 2017

Av Natascha Lindberg - 17 maj 2017 18:10


Jag läste att sommaren skulle komma till veckan, hit har den då inte kommit. 

 

Har precis avslutat veckans andra träningspass, efter ett lååångt uppehåll pga min "förkylning" Imorgon ska jag få träffa en läkare och förhoppningsvis även ta allergi test. Det är med blandade känslor jag kommer att gå dit, jag önskar att det visar sig vara något annat än djuren. Det skulle krångla till det så mycket, speciellt på jobbet där vi har iaf 3 hundar i butiken! Jag har även fått operations tid till Falun, 29/5. Tar fortfarande kortison och bricanyl liknande tjafs, hjälper inte ett skit! 

 

Idag har jag jobbat hemifrån halva dagen. 2200st rosetter ska knytas till Sep, alla dessa ska jag själv få ihop  jag har hittills fått ihop 200 på 2 dagar . Det var ganska skönt att sitta bakåtlutad i soffan i lugnet. Tänk om man haft sånt arbete, sitta hemma helt själv, dricka kaffe, lugnet och få betalt. Fast visst, jag trivs ju väldigt bra i butiken..kunderna, nya människor, rörelse och fart. Jag trivs i bägge av dessa miljöer. Det blir att arbeta hemifrån även imorgon förmiddag, innan mitt läkarbesök..såååå skönt👌

 

Jag fick avbryta mitt knytande när äldsta ringer och säger att hans vän har skurit sig i fingret. Utifrån min bedömning vart det att sätta sig i bilen och köra pojken till akuten. Hängde kvar med grabbarna tills hans mamma kunde komma. Men dom är inte snabba på Akuten i Mora, klockan är 18:31 och dom fick träffa en läkare för ca 20min sen 16:00 kom vi dit. 

 

Nä, tror det är dags för en dusch! 

Av Natascha Lindberg - 11 maj 2017 20:28


 

Att ha egen tid är lyx, inget måste men behövligt då och då. Att bara kunna andas, tänka och njuta av lugnet. Att sitta i en bil med den där perfekta låtlistan på Spotify, solen som skiner och ja...bara lugnet. Man får tid att reflektera och ta in saker på ett helt annat vis. Jag känner harmoni såna stunder, det är som balsam för själen, fånga stunden brukar jag säga. Igår fick jag sån stund när jag först åkte till Falun, vidare till Borlänge och sen hem igen..helt ensam! 

 

I Falun vart jag snabbt omhändertagen, undersökt och fick svar på mina frågor. Allergi test ville dom inte ta där, tycker jag kunde göra den undersökningen i Mora jag har faktiskt redan fått tid till det nästa torsdag. Däremot fick jag veta att min körtel var inflammation och svullen, det kommer därför bli en operation inom kort! Jag fick kortison och bricanyl utskrivet. borde åka och hämta ut recepten Förhoppningsvis hjälper det tills vidare! Läkaren trodde att infektionen är pga långvarig allergi som jag inte har gjort något åt. Svaret på den frågan får jag förhoppningsvis nästa vecka. Men nu är det gjort och jag har en plan för att slippa eländet, så kul är det inte att snora dagligen. 

 

Vet ni, nu ska jag åka till Maxi och hämta ut tabletterna. 

Av Natascha Lindberg - 9 maj 2017 20:24

 

 

Hörni, den där känslan att vakna på morgonen med en huvudvärk från helvete, den känslan får mig att vilja dra täcket över huvudet och somna om..speciellt i mitt fall eftersom jag nästan alla såna dagar fortsätter att ha huvudvärk resten av dagen! Slutade med att jag 15:30 åkte hem från jobbet. 

 

I eftermiddags var jag upp till Leklust för att kolla in en ny vagn till Eddie. I höst ska vi utomlands och jag vill därför ha en liten, smidig men endå rejäl vagn att ta med. Alla känns dock alldeles för små och plastiga. Vart vi ska åka har vi i dagsläget inte bestämt, priserna går upp och ner. Står mellan Grekland och Turkiet, vi ska försöka boka resan i helgen! Oavsett vart vi åker så kommer barnen älska det. En hel vecka utan måsten, ingen städning, tvättning, matlagning...bara en massa kul, mat, sol och bad👌 Jag är inte alls nervös över att resa med barnen, mest stressad inför förberedelserna, packning och tiden att hinna med allt. 

 

Imorgon är det dags för ÖNH i Falun. Jag hoppas dom kan hitta felet till min never ending förkylning! Det vore ju väldigt tråkigt om det nu visar sig att jag är allergisk mot katterna. Barnen älskar dom jag också och det vore tråkigt om vi måste göra oss av med dom! Men vad kan det annars vara?

 

Nä hörni, nu ska vi se Breaking Bad..har ni sett den? Min svägerska rekommenderade den. Första 1-4 avsnitt trodde jag det var ett skämt, det sämsta jag hade sett...men sen kom vi in i det och nu kan vi inte sluta titta. Kolla på den om ni har idétorka👌 eller tydligen kunde vi det för nu gick han och tränade ist. 

 

 

 

 

Av Natascha Lindberg - 7 maj 2017 18:25

Hallå i kylan. Jag hade hoppats på att våren skulle komma tillbaka idag efter en kylig helg men det ser ut som vi får vänta nån dag till med det. 

 

Idag har jag spenderat några några timmar i Nusnäs där Johns kompis Ella hade 5års kalas. Många högljudda barn på ett och samma ställe. Han var den enda bjudna pojken på kalaset något jag inte ens tror han märkte. Kul hade han iaf och själv vart jag blixtförälskad i tårtan dom bjöd på👌

 

Igår kväll var jag hem till en granne på en vinkväll, så praktiskt att ha en vän så nära. Det är alldeles nyligen vi har börjat umgås. Med många barn är det inte alltid lätt att få ihop tid till att umgås. Jobb, lämningar, hämtningar, mat, läxor, städa..ja ni fattar. Men nu har jag till och med fått till 2 kvällspromenader på 1 vecka. Dessutom har hon 2 barn i John och Eddies ålder👌 Det kommer bli ett och annat häng i sommar med barnen. 

 

Nu är det dags att ta tag i söndags sysysslorna, barnen har gjort sitt så då lär jag göra mitt..tydligen ligger jag efter med tvätten har barnen lite snällt påpekat. 

Av Natascha Lindberg - 5 maj 2017 20:20

 

 

Gokväll! 

Nu har vi äntligen smackat upp kaklet i köket. Det var en hel del pill att få upp ett vettigt mönster på väggarna men det var så värt det! 

 

 

Vi är så nöjda med det! Över 1400 hundra likes på "Inredning, inspiration och renovering" på fb, känner mig som en superstar ja jag vet, nu låter jag som en tönt, men jag bjuder på den! 🤗✌😁 Nu ska bara själva "kåpan" byggas ovanför fläkten just nu är det ett stort hål från förra fläkten där. Pärlspont och nya tapeter...sen är vi faktisk klara med köket. Imorgon lär det ju inte bli så mycket byggande eftersom Jonas har fått syn på en bil i Falun som han ev vill köpa. Hur vi nu ska hinna med det med barn som ska på kalas och aktion?!  


Nu är det dags att plocka upp dagens röra från golven, hänga tvätt och därefter lägga mig i soffan. Vill sen se bara film, Någon som vill tipsa mig om en riktigt bra film? 


Av Natascha Lindberg - 2 maj 2017 20:17

 

 

Vilket väder vi har haft idag, känns som om våren är här för att stanna. Klockan är 20:18 och det är fortfarande 14 grader. 

 

I morse vaknade jag inte alls utvilad, ville bara dra täcket över huvudet och somna om igen...inte pga att Eddie har bökat, nej han sover som en sten nu för tiden att vi inte har slutat med ersättning tidigare! Nej jag vaknade trött för att det vart sent igår. Jonas påbörjade kaklingen igår. Just nu har jag blandade känslor kring kaklet. Jag ser slutresultatet men känner inte av den. 15 olika mönster på 5 kvadratmeter, känner mig yr när jag ser på det just nu faktiskt. Jag vet att det kommer att bli bra!

 

Annars då, ja...det händer inte så mycket annat, finns inte tid för annat. Jobba, laga mat, städa, tvätta, göra läxor, underhålla dom små och blir det en stund över så är det alltid något som behöver fixas i huset. Man hinner ju knappt gå på toaletten! Men helt ärligt, jag klagar inte..jag älskar mitt liv, min familj, vårt hem...jag bara önskar det fanns fler timmar på dygnet! 

 

Av Natascha Lindberg - 1 maj 2017 10:22


Helgen gick i rasande fart, kort sammanfattning... I fredags hade vi en liten grillkväll med Jonas syster, sambo och svärmor. Dom 2 stora åkte hem till sin moster över natten. Lördag "skolade" jag in en sommarjobbare. Lördag eftermiddag kolla jag på min sons innebandymatch och kvällen spenderade jag hos svärmor. Söndag fixade vi med köket. Det var som att knäppa med fingrarna och nu är helgen förbi. 

 

När det fattas timmar på dygnet är det rätt skönt med en ledig måndag! Idag fortsätter vi på köket, keklet ska nu upp om vi nu lyckas komma överens om hur det ska sitta! 

 

 

Så här ser det iaf ut. 7 olika plattor som ska sitta i ett rimligt mönster, inte så enkelt! 


Idag ska kaklet iaf upp..om vi så ska få vara uppe hela natten! 

 

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18 19 20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards