Alla inlägg under maj 2019

Av Natascha Lindberg - 14 maj 2019 08:00


Hur ofta ser man en äkta skönhet. Jag menar en genuin, ren och helt dockliknande skönhet -förutom hos barn så klart? Idag finns det så mycket du kan göra för att få det "perfekta" utseendet. Det finns så mycket du kan ändra för att du själv ska bli nöjd? Idag finns det ingrepp för allt -bokstavligen! Vad tycker ni om det? Själv är jag allt för det! Varför inte få hjälp med det du själv tycker är "dåligt", ändra, lägga till och även ta bort? Varför ska vi "nöja"oss med vad andra tycker om en. Det är mitt och ditt liv, våra val, vårt självförtroende. Jag vet att min man tycker att jag är vacker, han uppskattar mig precis så som jag är -jag själv däremot.. det finns saker jag vill ändra på -har vi inte alla det?


Igår var jag till CH-Laserstudio för att att lasra bort mina ögonbryn som jag lät göra för 2 år sen! Jag har vart supernöjd med dom. 2 år har nu gått och det är nu dags att fylla i/förbättra. Jag trodde det skulle gå utan några "komplikationer"


När jag för 2 år sen gjorde dom hade jag förberett mig på ingreppet i över 6 månader. Jag hade googlat, läst på och valt kliniken med dom bästa recensioner -det vart en studio i Stockholm. Idag, 2 år senare har jag hittat en studio med fantastiskt resultat här i Mora. Det kommer ju helt klart att underlätta när jag igen om 2 år måste göra ett underhåll på mina ögonbryn! Problemet är att pigmentet i mina ögonbryn är inte densamma som den nya, den har en rödare nyans och har under dom här 2 åren flytit ut -så som många tatueringar gör. Jag var därför tvungen att ta bort den gamla för att kunna sätta ditt nya! Men tänk va -inget är lägre permanent och allt är möjligt!

Jag rekommenderar varmt Elica på CH-Laserstudio. Hon är jättetrevlig, lugn och berättar allt i tur och ordning om hur hela behandlingen går till! Klicka HÄR För att komma till hennes hemsida!


Nu när det är gjort är det en läkningstid på ca 5 veckor. Min tid för Phibrow är redan bokad och i slutet av Juni har jag återigen snygga fräscha ögonbryn! Kan knappt vänta -superexalterad!

 

Skönhet kommer inifrån -absolut!

Men ibland måste man få putsa upp det yttre för att matcha det inre?

 

 

 

Av Natascha Lindberg - 13 maj 2019 08:00


Godmorgon!

Hur kommer det sig att måndagar alltid är så sega -jag menar, vi hade ju precis helg?

Kände sådär att vakna upp i morse och pollen hade smugit sig upp i näsan på mig. Samtidigt är jag glad över att vädret tycks vända till det bättre? För det är väl klart med all snöfall nu va?


Just det här vädret, pendlandet mellan kallt och varmt, sol och snö... min hy avskyr det och jag får direkt finnar -oftast mellan ögonen, som ett horn! Jag avskyr det! Annars har jag inga som helst hudproblem. Det ska då alltid vara något, balansen mellan gott och ont måste upprätthållas. Mitt gott tycks ha hamnat på 4 nästintill symptomfria dagar med handen. Jag är så lycklig! Jag kände mig så pass järv att jag redan dag 2 bokade in ett styrkepass på gymmet. Det kändes så skönt att få ta i, känna pulsen och lyfta tungt. Jag känner mig däremot inte tillräckligt järv för att boka av tiden som jag ännu inte har fått till ortopeden.

Jag är supertaggad på kommande veckan och alla pass jag faktiskt kan genomföra!


Helgen svepte förbi som som en trimmad vespa. Igår fyllde pappan i familjen år. Tänk att han börjar närma sig 40. Lika skräckinjagande som att fira sina barn. Livet har liksom en sån snabb rullans, man hinner inte med och det står inte på förrän jag och Jonas sitter i våra stolar på soldäcket och kollar på när våra barnbarn leker!


 

Grattis på födelsedagen älskling!

I år har vi vart tillsammans i 10 år. Du blir bara bättre och bättre -som ett jättebra vin!

 

Av Natascha Lindberg - 9 maj 2019 14:00


När det kommer till säkerhet och barn så försöker jag alltid vara påläst och köper sånt som är av hög kvalité men såklart för ett rimligt pris. När det kommer till bilbarnstol så få det kosta -det är en investering, en billig livförsäkring! Men jag har inte alltid varit så -jag har självklart vart noga med säkerheten men inte alls på det viset som jag är idag. Vi agerar ju utifrån den informationen som vi besitter på just där och då -varken mer eller mindre. Min äldsta slutade nog åka bakvänd bilbarnstol vid 2,5år, min idag 7 åring fick framåtvänd stol när han var ca 3 år. Båda har alltid haft ex jacka eller overaller på sig i stolen inte vid längre bilfärd så klart -jag tänkte aldrig tanken på att frakta dom mellan hus och bil utan ytterkläder, det var en självklarhet att man skulle! Vår minsta blir 4 år i Juli och han sitter fortfarande bakvänd och alltid utan ytterkläder!


Snart är det dags att byta ut minstingens bilbarnstol och vi jag har kommit fram till en BeSafe-stol! Stolarna är bäst-i-test och håller hög kvalité samt komfort. Dock har jag alltid haft svårt med dom pga deras enorma storlek och hur mycket plats dom faktiskt tar i en bil -orimligt! Just den här bältesstolen har du lyckats med!

 

 

 

Jag kan dock inte bestämma mig om färg?!

 

 

 

 

 

NU Till min fråga -Vilken ska jag välja?

Vilken färg är snyggast?

 

 

Av Natascha Lindberg - 8 maj 2019 12:00


Jag älskar rutiner. Jag gillar ordning och redan och ett schema att följa.

Allt blir så mycket enklare då

-håller ni inte med?


Efter 8 dagar var jag tillbaka på gymmet igår. Redan efter 10min kände jag hur min kondition svek mig och jag började få ansträngd och tung andning. Jag försöker alltid att hålla i träningen/motion, oavsett vardag. Men när mannen i huset först åker på en dödlig förkylning och direkt efter magsjuka så rasar alla dom rutinmässiga korten på bordet! För vi vet ju alla hur det blir när en man blir riktigt sjuk!?


Hur som, jag fick till ett riktigt bra pass igår på ca 1,5h. Känslan efteråt är oförklarlig!


När jag sen ska gå, så där svettigt nöjd över vad jag har åstadkommit under den långa tiden på gymmet så möts jag av ..ja inte direkt mina skor i hallen! Förvirrat skannar jag av det lilla utrymmet framför receptionen och undrar vart mina skor är. Vet fan har tagit mina skor?!

Den hjälpsamma receptionisten försöker på sitt oskyldiga vis att hjälpa mig. Ställer frågor som jag fortfarande funderar på om det kanske fanns en gnutta ironi i det hela?!

-Har du ställt dom här. är du säker, du har inte lämnat dom där, tagit ner dom till omklädningsrummet.. och det här hände idag?

-Va tråkigt att någon råkat tagit fel skor.


Nä, jag köper definitivt inte att någon har "råkat" ta fel skor. Barn i förskoleåldern som alla har samma slags vinterskor av det kända märket kuoma kan råka ta fel skor! Vuxna människor råkar inte ta fel skor! Jag är jättebitter just nu! Skorna va nästintill nya -men framförallt. dom var mina! Vad för slags människa vågar stjäla ett par skor, precis närliggande bredvid receptionen

-är det en ensam individ eller en grupp av idioti?!


Jag hoppas ju på att hen "råkar" se sitt misstag och att skorna idag står där i hyllan och väntar på mig!

 

Av Natascha Lindberg - 7 maj 2019 12:00


I fredags ringde magsjukan på hos oss -precis innan arbetsklockan slog helg ringde dom mig från dagis och berättade att Eddie nu var sjuk. Vi trodde ju helt klart att vi hade klarat oss ifrån den -trots att halva stan tycks ha haft det! På väg hem till dagis ringde jag Sammy och bad lite panikslaget honom att packa sin väska och lämna sanda omedelbart -det var hans bortahelg!


Söndag eftermiddag slog magsjukan till igen -den här gången drabbades Jonas. Sammy som inte ville ta några chanser övernattade en natt hos farmor medans Simon är helt övertygad om att han är emun mot magsjuka eftersom han inte har drabbats av den på flera år -vilket stämmer. Theo som redan var hos sin pappa stannade kvar där och förhoppningsvis vågar han sig hem idag. Jag vågar knappt själv tro det -har jag och John verkligen klarat oss ifrån den? Förhoppningsvis har vi det, vi har hela helgen försökt avlägsna oss ifrån dom och vart mer ute än inne.


Roligare helg har man ju liksom haft!

Nu är dom hur som helst bra och som sagt -vi hoppas på att jag och John har klarat oss.



Av Natascha Lindberg - 6 maj 2019 18:58
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Av Natascha Lindberg - 1 maj 2019 11:06




 


God dag -det var nog inte så dumt att låta barnen somna lite senare igår, idag fick vi alla sovmorgon till kl.09! Vi hoppade över frukosten och gjorde en enklare brunch med äggmuffins och sallad -verkligen så gott och småttingarna älskade det. Till pappa gjorde vi ordning en hel brunchbricka med äggmuffins, 3 olika drickor och en yoghurtskål med musli toppat med hallon. 


Inte nog med att han kom hem sent igår, han kom dessutom hem sjuk! Idag har han låst in sig i Theos rum och jag skulle tro att han stannar där tills dess att han blivit frisk. 


Själv ska jag utnyttja vår lediga dag med att tvätta kläder och ta en kort promenad till sanda-hamnen med barnen. Tänk att det kan vara så roligt att ta promenader, kasta sten i sjön och plocka lite pinnar -livet är helt klart mycket enklare när man är ett barn!


Ha en fin dag!



Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1
2
3
4
5
6 7 8 9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30 31
<<< Maj 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards