Alla inlägg under februari 2020

Av Natascha Lindberg - 11 februari 2020 08:58


God morgon! Jag har alldeles precis fått i mig en äggröra och en kopp kaffe och ska alldeles strax bege mig till jobbet. Det slog mig alldeles precis att jag aldrig uppdaterade mina mått och det inför viktminskning -det ska jag ta tag i!


Idag är det tisdag och jag har en fullspäckad dag. Bland annat har jag och John vår bakdag idag -ikväll ska vi försöka göra chokladkakorna som Shinelikeapearl.nu

bloggade om i förra veckan. Vi förväntar oss ingen elegans över dom men förhoppningsvis är dom goda.

 

Känner ni av våren? Jag gör det i fågelkvittret utanför mitt fönster varje morgon, solen som kommer upp mycket tidigare men som också går ner senare. Finns det något härligare än att sluta kl 16 och det är fortfarande ljust? Det blir en helt annan balans på den vardagliga ekkorhjulet som i flera månader har vart mörk -morgon till kväll.


I nästa drar Vasaloppet igång och man vet då att direkt efteråt kan vi förvänta oss varmare/sköna dagar -men också mycket slask!

 

Vad är vårkänsla för dig?

 

Ha nu en fin dag!

 

 

 

Av Natascha Lindberg - 8 februari 2020 19:05


God kväll -hur har er dag varit? 

Själv vaknade jag upp superutvilad kl.09 för att sen somna om 40 min senare -vet inte alls vad som hände där?


Idag har vi vart i grannkommunen Orsa för att se Theo och hans lag spela match mot Falun -som dom såklart vann. Det vart 2st assist, 2st mål och 1 utvisning till han -jag är så jädrans stolt över min unge! Egentligen är det pappa-vecka men om tillfälle ges åker vi gärna och ser matcherna fast än han inte är hos oss. 


  

Nu har vi alldeles precis käkat middag och väntar nu in mellomyset. Det är säkert samma skit som alltid, lika bedrövligt och något märkligt men det här är lika "viktigt" som Kalle-Anka på julafton -håller ni inte med? Vi har köpt lite frukt, lösgodis och några goda ostar

-vad mer fattas?


 

Jag hoppas ni alla får en trevlig kväll!


Av Natascha Lindberg - 5 februari 2020 16:45


God eftermiddag -hur har dagen varit?

Min dag har vart igång sen klockan 03 inatt då jag vaknade med värdens tandvärk

-helt fruktansvärt!

 


Igår kväll hade jag och min näst yngsta kvalitetstid tillsammans -bara jag och han.

Han hade sagt till sin pappa att han vill ha en hobby, något att göra förutom att pyssla. Han har testat innebandy men kom snabbt på att han inte är en lagspelare -han är killen som vill vara själv. Själva träning gick bra men när han sen skulle spela match, samarbeta och läsa av andra lagspelare så vart det för mycket. Han vill testa fotboll men jag skulle tro att det kommer bli samma sak där. Han kom istället på att han vill lära sig att baka.


Jag tänkte på en gång att det är ett bra tillfälle för mig och han att få kvalitetstid -att bara vi får umgås utan lillebror. Vi bestämde att tisdag är en bra dag för att baka

-igår hade vi vår första bakdag.


Han fick själv läsa och ta fram vilka ingredienser och därefter hjälptes vi åt att lära oss dom olika måtten. När kakan var färdig för ugnen skrev han över vårt recept in sin egna receptbok -special designade receptbok!


   

 

Det var så mycket mer än bara "lek"

Vi träna läsning, matte och skrivning -han älskade allt med det!

 

 

Längst ner på bilden ser ni att han hade förberett "röstkort"

Vi som åt fick sätta betyg på hans kaka -inte helt otippat vart det 10/10!

 

 

Eddies poäng till storebror var oräknebart..

han viftade med sina fingrar och sa "massor med poäng"

 

Döpa receptet gjorde vi i slutet. Han ville vara säker på att namnet stämde in med verkligheten -Det vart "Den kladdiga kladdkakan"

 

Johns första bakverk vart en succé -från början till slut. Det ska blir så roligt att få fylla hans bok med "egna" recept och egentagna bilder!

 

Av Natascha Lindberg - 4 februari 2020 06:45


God morgon -06.50 och jag är redan klar för jobbet. Jag älskar helt klart just dom här morgonen då allt flyter på -då man inte känner stress. Jag vet att det hela handlar om att planera, kliva upp i tid och förbereda, men kom igen -vi med småbarn, ni vet vad jag pratar om? Det finns ingenting som egentligen går att planera eller förbereda innan.


Idag ska jag tillbaka till jobbet -det vart inte många dagars arbete i förra veckan och jag var fortfarande dålig och hemma igår. Pga min sjukdom igår var jag därför tvungen att planera om gårdagens möte till idag -då jag även har ytligare ett möte. Det kommer bli tajt och lite stressande men det får gå. Jag känner mig pigg och redo för dagens utmaningar! Nu ta vi nya tag.

 

Ha nu en jättefin dag!

Av Natascha Lindberg - 2 februari 2020 10:00


Så roligt att så många vill följa min träningsresa -jag blir så peppad på att lyckas nu.


Många av er frågade mig om vem jag följer -hon heter Chloe Ting.

 

 


Tycker definitivt att ni ska checka upp henne.

 


Av Natascha Lindberg - 1 februari 2020 21:15


God kväll -sitter ni alla bänkade framför Mello ikväll? Det var min plan för kvällen. Mello, en fräsch ostbricka och ett glas vitt -jag älskar melodifestivalen! Istället vaknade jag upp 02.00 kallsvettig med magont och illamående -min magsjuka hade tagit om?! Jag visste inte ens att det var möjligt -men här är vi! Jag har alldeles precis fått i mig mat utan att få magkramp eller illamående -kroppen däremot.. känns som om jag har vart i slagsmål.


Hur kommer det sig att man alltid blir så sugen på mat så snart man har blivit frisk -jag menar riktig mat. En god köttbit, potatisgratäng, sås och en fräsch sallad. Eller kanske är det bara jag som blir sugen på mat?


 

Och som om det inte vore nog -jag har träningsvärk from hell i ben och rumpa. Speaking of -än en gång har min träning fått ett bakslag.. otippat? Ett steg fram.. Två steg bak

-som alltid!

 

Jag hoppas er lördag var bättre än min.

 

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4 5
6
7
8
9
10
11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28 29
<<< Februari 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards