Senaste inläggen

Av Natascha Lindberg - Torsdag 16 maj 08:00


Jag är ganska järv, jag är inte den som är den och jag testar gärna nya saker.

Nu har jag gått och "hakat" upp mig på en grej som jag vill göra -en to do sak, något jag bara måste få checka av!


När jag var yngre kallade jag den för "To do before I die! Idag käns det som ett ganska mörkt och deppigt namn på vad som egentligen är en rolig levnads grej! Idag kallar jag det precis vad det är bucket list.


Jag hade en hel rad med "oväsentliga" saker. Saker som du ibland inte ens kan styra över, sånt där klassiskt ni vet -skaffa barn och gifta sig. Vem var jag att tro att barn skulle vara en självklarhet eller att jag faktiskt skulle träffa mannen i mitt liv som jag faktiskt skulle vilja gifta mig med?! Idag vet jag bättre!

Men jag är väldigt lycklig som faktiskt har blivit berikad med både man och barn!


Idag är en av mina bucket list punkter att resa -ensam! Jag vart så förtjust i idén när en av mina bekanter nyligen gjorde en sån resa. Hon drog iväg en vecka till Maldiverna, som en födelsedagspresent till sig själv! Ja men jag älskart idén! Just Maldiverna för mig är ett ställe på jorden som bör upptäckas och njuta med någon man tycker om. Det känns som en plats alldeles för fin för att njuta av helt själv.

Min andra punkt på bucket list är att göra en hälso/träningsresa. En hel vecka av bara en massa träning och återhämtning -bara för mig! Min briljanta idén är ju såklart att slå ihop dessa 2 aktiviteter.

 

 

 

 

 

Men först lär jag bocka av min och Simons resa -som förhoppningsvis blir av redan till höst.

 

Vad har ni på er Bucket List?

 

ANNONS
Av Natascha Lindberg - Onsdag 15 maj 20:00


Jag trodde inte alls att jag skulle ta mig igenom dagen så pass bra när jag i morse vaknade med migrän! Vid lunch lyckades jag ta mig upp för att ta mig till jobbet -och nu har jag precis kommit hem från veckans tredje crossfit-pass! Ofrivilligt träningsstopp har satt sina spår. Jag har tappat så mycket av styrkan men framför allt min kondition. Jag fick hjärtklappning, vart illamående och helt yr -det kändes som om jag brann inifrån!

Nu är det gjort och förhoppningsvis blir det bara bättre härifrån. Jag ska nå mitt personliga mål!


Tiden går alldeles för fort. När jag gick igenom min kalender igår insåg jag att vi om bara 3 veckor är i Juni månad! Sommarsäsongen är snart här, turisterna börjar komma och schemat kommer vara fullspäckad. Om bara 4 veckor får barnen sommarlov. Till vår glädje såg vi att vi inte behöver missa Johns första skolavslutning och inte heller Simons sista! Jag har missat Simons avslutning 4 år i rad eftersom dom andra 2 alltid har haft samma tid. I år får prioriteringen ligga på Simon -man kan trots allt inte dela på sig!

Det är så många roliga saker som är inplanerade dom närmaste månader. Emilias student, weekend med barnen, bröllop och sen vår resa till Turkiet -endast 98 dagar kvar. 

Men först ska jag ta mig igenom sommarsäsongen.

 

Men visst är saker så mycket roligare och vardagen blir så mycket mer behaglig när man har något roligt att se fram emot?

 

ANNONS
Av Natascha Lindberg - Tisdag 14 maj 08:00


Hur ofta ser man en äkta skönhet. Jag menar en genuin, ren och helt dockliknande skönhet -förutom hos barn så klart? Idag finns det så mycket du kan göra för att få det "perfekta" utseendet. Det finns så mycket du kan ändra för att du själv ska bli nöjd? Idag finns det ingrepp för allt -bokstavligen! Vad tycker ni om det? Själv är jag allt för det! Varför inte få hjälp med det du själv tycker är "dåligt", ändra, lägga till och även ta bort? Varför ska vi "nöja"oss med vad andra tycker om en. Det är mitt och ditt liv, våra val, vårt självförtroende. Jag vet att min man tycker att jag är vacker, han uppskattar mig precis så som jag är -jag själv däremot.. det finns saker jag vill ändra på -har vi inte alla det?


Igår var jag till CH-Laserstudio för att att lasra bort mina ögonbryn som jag lät göra för 2 år sen! Jag har vart supernöjd med dom. 2 år har nu gått och det är nu dags att fylla i/förbättra. Jag trodde det skulle gå utan några "komplikationer"


När jag för 2 år sen gjorde dom hade jag förberett mig på ingreppet i över 6 månader. Jag hade googlat, läst på och valt kliniken med dom bästa recensioner -det vart en studio i Stockholm. Idag, 2 år senare har jag hittat en studio med fantastiskt resultat här i Mora. Det kommer ju helt klart att underlätta när jag igen om 2 år måste göra ett underhåll på mina ögonbryn! Problemet är att pigmentet i mina ögonbryn är inte densamma som den nya, den har en rödare nyans och har under dom här 2 åren flytit ut -så som många tatueringar gör. Jag var därför tvungen att ta bort den gamla för att kunna sätta ditt nya! Men tänk va -inget är lägre permanent och allt är möjligt!

Jag rekommenderar varmt Elica på CH-Laserstudio. Hon är jättetrevlig, lugn och berättar allt i tur och ordning om hur hela behandlingen går till! Klicka HÄR För att komma till hennes hemsida!


Nu när det är gjort är det en läkningstid på ca 5 veckor. Min tid för Phibrow är redan bokad och i slutet av Juni har jag återigen snygga fräscha ögonbryn! Kan knappt vänta -superexalterad!

 

Skönhet kommer inifrån -absolut!

Men ibland måste man få putsa upp det yttre för att matcha det inre?

 

 

 

Av Natascha Lindberg - Måndag 13 maj 08:00


Godmorgon!

Hur kommer det sig att måndagar alltid är så sega -jag menar, vi hade ju precis helg?

Kände sådär att vakna upp i morse och pollen hade smugit sig upp i näsan på mig. Samtidigt är jag glad över att vädret tycks vända till det bättre? För det är väl klart med all snöfall nu va?


Just det här vädret, pendlandet mellan kallt och varmt, sol och snö... min hy avskyr det och jag får direkt finnar -oftast mellan ögonen, som ett horn! Jag avskyr det! Annars har jag inga som helst hudproblem. Det ska då alltid vara något, balansen mellan gott och ont måste upprätthållas. Mitt gott tycks ha hamnat på 4 nästintill symptomfria dagar med handen. Jag är så lycklig! Jag kände mig så pass järv att jag redan dag 2 bokade in ett styrkepass på gymmet. Det kändes så skönt att få ta i, känna pulsen och lyfta tungt. Jag känner mig däremot inte tillräckligt järv för att boka av tiden som jag ännu inte har fått till ortopeden.

Jag är supertaggad på kommande veckan och alla pass jag faktiskt kan genomföra!


Helgen svepte förbi som som en trimmad vespa. Igår fyllde pappan i familjen år. Tänk att han börjar närma sig 40. Lika skräckinjagande som att fira sina barn. Livet har liksom en sån snabb rullans, man hinner inte med och det står inte på förrän jag och Jonas sitter i våra stolar på soldäcket och kollar på när våra barnbarn leker!


 

Grattis på födelsedagen älskling!

I år har vi vart tillsammans i 10 år. Du blir bara bättre och bättre -som ett jättebra vin!

 

Av Natascha Lindberg - Torsdag 9 maj 14:00


När det kommer till säkerhet och barn så försöker jag alltid vara påläst och köper sånt som är av hög kvalité men såklart för ett rimligt pris. När det kommer till bilbarnstol så få det kosta -det är en investering, en billig livförsäkring! Men jag har inte alltid varit så -jag har självklart vart noga med säkerheten men inte alls på det viset som jag är idag. Vi agerar ju utifrån den informationen som vi besitter på just där och då -varken mer eller mindre. Min äldsta slutade nog åka bakvänd bilbarnstol vid 2,5år, min idag 7 åring fick framåtvänd stol när han var ca 3 år. Båda har alltid haft ex jacka eller overaller på sig i stolen inte vid längre bilfärd så klart -jag tänkte aldrig tanken på att frakta dom mellan hus och bil utan ytterkläder, det var en självklarhet att man skulle! Vår minsta blir 4 år i Juli och han sitter fortfarande bakvänd och alltid utan ytterkläder!


Snart är det dags att byta ut minstingens bilbarnstol och vi jag har kommit fram till en BeSafe-stol! Stolarna är bäst-i-test och håller hög kvalité samt komfort. Dock har jag alltid haft svårt med dom pga deras enorma storlek och hur mycket plats dom faktiskt tar i en bil -orimligt! Just den här bältesstolen har du lyckats med!

 

 

 

Jag kan dock inte bestämma mig om färg?!

 

 

 

 

 

NU Till min fråga -Vilken ska jag välja?

Vilken färg är snyggast?

 

 

Av Natascha Lindberg - Onsdag 8 maj 12:00


Jag älskar rutiner. Jag gillar ordning och redan och ett schema att följa.

Allt blir så mycket enklare då

-håller ni inte med?


Efter 8 dagar var jag tillbaka på gymmet igår. Redan efter 10min kände jag hur min kondition svek mig och jag började få ansträngd och tung andning. Jag försöker alltid att hålla i träningen/motion, oavsett vardag. Men när mannen i huset först åker på en dödlig förkylning och direkt efter magsjuka så rasar alla dom rutinmässiga korten på bordet! För vi vet ju alla hur det blir när en man blir riktigt sjuk!?


Hur som, jag fick till ett riktigt bra pass igår på ca 1,5h. Känslan efteråt är oförklarlig!


När jag sen ska gå, så där svettigt nöjd över vad jag har åstadkommit under den långa tiden på gymmet så möts jag av ..ja inte direkt mina skor i hallen! Förvirrat skannar jag av det lilla utrymmet framför receptionen och undrar vart mina skor är. Vet fan har tagit mina skor?!

Den hjälpsamma receptionisten försöker på sitt oskyldiga vis att hjälpa mig. Ställer frågor som jag fortfarande funderar på om det kanske fanns en gnutta ironi i det hela?!

-Har du ställt dom här. är du säker, du har inte lämnat dom där, tagit ner dom till omklädningsrummet.. och det här hände idag?

-Va tråkigt att någon råkat tagit fel skor.


Nä, jag köper definitivt inte att någon har "råkat" ta fel skor. Barn i förskoleåldern som alla har samma slags vinterskor av det kända märket kuoma kan råka ta fel skor! Vuxna människor råkar inte ta fel skor! Jag är jättebitter just nu! Skorna va nästintill nya -men framförallt. dom var mina! Vad för slags människa vågar stjäla ett par skor, precis närliggande bredvid receptionen

-är det en ensam individ eller en grupp av idioti?!


Jag hoppas ju på att hen "råkar" se sitt misstag och att skorna idag står där i hyllan och väntar på mig!

 

Av Natascha Lindberg - Tisdag 7 maj 12:00


I fredags ringde magsjukan på hos oss -precis innan arbetsklockan slog helg ringde dom mig från dagis och berättade att Eddie nu var sjuk. Vi trodde ju helt klart att vi hade klarat oss ifrån den -trots att halva stan tycks ha haft det! På väg hem till dagis ringde jag Sammy och bad lite panikslaget honom att packa sin väska och lämna sanda omedelbart -det var hans bortahelg!


Söndag eftermiddag slog magsjukan till igen -den här gången drabbades Jonas. Sammy som inte ville ta några chanser övernattade en natt hos farmor medans Simon är helt övertygad om att han är emun mot magsjuka eftersom han inte har drabbats av den på flera år -vilket stämmer. Theo som redan var hos sin pappa stannade kvar där och förhoppningsvis vågar han sig hem idag. Jag vågar knappt själv tro det -har jag och John verkligen klarat oss ifrån den? Förhoppningsvis har vi det, vi har hela helgen försökt avlägsna oss ifrån dom och vart mer ute än inne.


Roligare helg har man ju liksom haft!

Nu är dom hur som helst bra och som sagt -vi hoppas på att jag och John har klarat oss.Av Natascha Lindberg - Måndag 6 maj 18:58
Det här inlägget är lösenordsskyddat.
Lösenord:  
Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se