Alla inlägg under juli 2019

Av Natascha Lindberg - 26 juli 2019 12:00


..det är ju ingen vanlig dag för det är Eddies födelsedag -Hurra Hurra Hurra!

Idag fyller familjens lilla yrväder 4år … än en gång -hur fort går inte tiden!?


  

Hela hans dag var fantastisk, han älskade varje sekund av den. Frukost på sängen, presenterna, uppvaktningen från dom han tycker om. Man verkligen såg den där äkta, genuina lyckliga blicken! En sån där lycklig blick som bara ett barn ge -den är enastående och ärlig! 


Trots att det inte vart så som jag ville med Eddies förlossning så kan jag ändå känna att den var jättebra! Vi fick i förväg veta ett datum och kunde därefter planera med barnvakt för dom andra. Vi kunde redan 2 hel vecka innan förbereda oss på det hela. Min förlossning med Eddie gick ganska precis likadant till som med mina andra 2. Vi vart igångsatta, det tog tid tills det starta, när det väl starta fick jag jättestarka och täta värkar som höll i alldeles för länge och sen, tillslut kom han! Jag älskade varje minut av det i efterhand -det är det bästa jag har gjort! Det är en mäktig och obeskrivlig stund då man föder barn -olikt allt annat som du tror och vet. Ni som vet ni vet! 

 

Grattis vår älskade unge. Du är allt och lite till, du är något alldeles extra. Du är familjens boss och vi alla älskar dig obeskrivligt mycket!

Av Natascha Lindberg - 22 juli 2019 12:00


Efter ex anal månader, ex antal klänningar sammanlagt ca 30st och ex antal företag så har jag nu fått hem The Dress! Klänningen som fyllde nästintill alla mina kriterier!


Det är vårt nog att hitta ett specifikt plagg till ett specifikt tillfälle -man kan leta ihjäl sig. Tänk dig då ett specifikt plagg till ett specifikt tillfälle och en klädkod på det! Nästintill impossible!

 

 

Som den satt... !

Jag kan äntligen stressa ner! 

Jag är supertaggad och superexalterad över bröllopet -bara 11 dagar kvar!

 

 

 

Av Natascha Lindberg - 20 juli 2019 21:51


...redan lördag, min långhelg är redan över och imorgon är det återigen söndag och veckans alla sysslor väntar. Men vet ni -jag har haft en superbra helg. Jag har fått sova länge, vart hemifrån och alla dess måsten, ätit gott och unnat mig lite shopping -jag har haft tid att andas!


Igår tog vi en roadtrip till vad som var meningen enbart Insjön men hamnade sen i Borlänge och var sen inte hemma förrän strax innan 20.30 Innan vi ens hamnat i Insjön stannade vi till i Leksand. Jag har länge velat gå in i Leksandsbröd-fabriken men det har liksom aldrig blivit av. Man är alltid på språng, alltid stressad -alltid en tid att passa. Igår gjorde vi en avstickare och hamnade där. Någon fabrik var vi aldrig in på men deras lilla turistbutik däremot -outstanding! 


Ni ska veta jag är löjligt förtjust i äkta hantverk! Har ni inte varit in där så rekommenderar jag det starkt! Dom hade allt! Närproducerad sylt, korv, godis, hantverk så som smide, kläder och godis och Leksandsbröd -i alla dess former och smaksättningar! Självklart fick vi med oss en påse hem med diverse små godbitar. Knäckebröd, skorpor den Godaste tryffeln och den Bästa hjortronsylten! 

 

  

Eftersom det i alla fall regnade här hemma tyckte både jag och småttingarna att vi kunde åka vidare till Borlänge och Ikea. 

 

Man åker inte till Ike för att man behöver något.

Man åker till Ikea och låter Ikea bestämma vad man behöver! 

Just saying! 


Med oss hem hade vi bland annat den här servisen. Vi har sen en innan en finservis som vi använder exempelvis vid middagsbjudningar eller andra fina tillställningar men jag har sen länge letat efter en fin naturell vardagsservis, dessutom en fyrkantig -går hittade jag precis en sån jag letat efter. Jag älskar den! 

 

 

 

Så fin, så enkel -just perfect! 


Nu ska jag fortsätta att njuta av den här kvällen för imorgon väntar 10 nya tvätthögar på

mig -just life!

 

 



Av Natascha Lindberg - 18 juli 2019 19:00


Jag har alldeles nyligen kommit hem ifrån jobbet och har nu krupit upp i soffan med Eddie och intagit "helgsposition" -ni vet en så där med okammad frisyr efter duschen, mjukiskläder och antagligen blir det ett och annat avsnitt av vår serie ikväll -alldels för länge? Imorgon tänkte vi åka neröver mot Insjön och Borlänge. Inte för att vi behöver något -vi vill helt enkelt bara göra nått. Jag tänkte försöka hitta 2st stolgungor till barnens gunga.

 

 

Något sådant?

 


Ikväll skulle jag ha åkt hem till en vän på en sushikväll -en kväll som har vart allt annat än lätt att planer. Vi har till och med försökt planera en kväll med respektive och utan barn -lättare sagt än gjort och det vart ingen skillnad den här gången heller. Jag är inte förvånad, inte bitter -besviken på att livet ofta vill annat än en själv. Familj och arbete är 2 av sakerna som ofta går före allt annat, ibland till och med före ens hälsa?! Det hade inte vart så dumt att vara ekonomisk oberoende -tänk att kunna göra vad man vill, när man vill.. med vem man vill?

Håller ni inte med?



Av Natascha Lindberg - 16 juli 2019 08:00


En av dom mer tillfredsställande känslor som jag vet är när något blir helt klart! Det kan vara allt i ett nyrenoverat rum med tapet, golv, inredning med det viktigaste -golvlister! I ett badrum -latexfog. På ett staket -målningen! Jag ogillar helt enkelt när saker inte är helt klara -punkt!


Det tog min man 3 dagar att bygga klart vårt insynsskydd -inkl målningen. Det är inget som tillhör hans vanliga karaktärsdrag, inte alls -och det med småttingarna kring hans fötter.

 

 

 

 

 

Jag är supernöjd!

Tanken är att vi ska plantera en klätterranka heter dom så? till nästa sommar.

 

 

Av Natascha Lindberg - 15 juli 2019 08:15


Godmorgon!

Efter 48h har jag äntligen återhämtat mig -så gott det går! Det är självförvållat och var värt det! Lördag kväll spenderade jag hemma tillsammans med några arbetskolleger. Vi grillade, spelade spel och delade på en och annan flaska vin! Det är faktiskt första gången som jag har en sån här kväll hemma hos mig. Jag har genom åren separerat vänskap och arbete -av flera olika orsaker. Det här var något nytt och förvånade mig hur trevligt det kan vara. Det finns ingen dagen efter ångest och oklar känsla och vi är alla överens om att vi gärna gör om det igen.


Date Night:

Förra sommaren lovade vi varandra att försöka komma ut på en date då och då. Tidigare i förra veckan slog vi till och bokade bord på Bishops Arms -en restaurang vi inte ens visste fanns? Vår äldsta ställde upp som barnvakt, vi tog en fördrink hemma och cyklade sen ner på stan. Det är något ungdomligt över situationen när man lite "spontant" kan göra sådär -älskart! Jag kan tyvärr inte rekommendera maten men personalen samt lokalen var jättetrevligt. Förrätten bestod av en ostbricka och hade jag veta om att huvudrätten skulle vara så torr som den faktiskt var så hade jag beställt en större ostbricka och nöjt mig med den -den precis som efterrätten var outstanding! Vid 22 fick vi rapport om att kvällen där hemma hade gått bra och att båda barnen hade somnat utan krångel -inte direkt förvånad! Man blir påmind om åldern när man efter halva drinken bestämmer sig för att det är dags att cykla hem -23.00 satt vi båda i soffan och playat Modus på Netflix.

 

 

 

   

 

En Date Night behöver inte vara mer avancerad än. Det är en stund om att påminna varandra om att man är mer än bara en mamma och en pappa -att vi är vi!

 

 

 

Av Natascha Lindberg - 10 juli 2019 12:00


Jag gjorde det, förutom semesterveckan till Turkiet så har jag idag tagit ut en extra semestervecka! Jag vart snabbt upplyst om att jag inte är ensam om att ha semester ju då -men så kan det vara. Jag tar mig upp nätt och jämnt och kommer precis i tid till jobbet -jag behöver semester!


Idag påbörjades äntligen bygget av vårt insynsskydd vid uppfarten. Vi hade en plan, vi visste hur... ända till Theos pappa kom med "åsikter" och vi insåg snabbt det omöjliga. Vi hade helt avfärdat det uppenbara, att uppfarten lutar -vi kan med andra ord inte fortsätta så som vi först har planerat. Däremot är jag övertygad om att resultatet kommer bli superbra -som allt det vi gör.

 

 

Eftersom planen är att bygga ett soldäck på framsidan så vill jag snarast möjligt göra klart den här biten föst.. -Tanken är att insynsskyddet ska blockera lite av "åskådarna" som dagligen passerar utanför.




Av Natascha Lindberg - 9 juli 2019 12:00


I morse vaknade jag utvilad efter att ha fått hela 9h sammanhängande sömn, det händer ju aldrig -då gick jag faktiskt och la mig 22:10!


Jag är sjukt stolt över vår äldsta som även i år arbetar i grunderiet. Han både kommer i säng i tid och upp i tid utan något som helst gnäll -något som knappt jag gör!

Det skiljer sig mycket på både attityden och mognaden sen förra sommaren! Visst yttrar han sig om sommarlov och saker som han går "miste" om men han är så pass mogen att han ser"The big picture" -ekonomi!

Något som fler vuxna jag känner till saknar!

 

 

Ja, vi är helt övertygade om att det kommer att gå bra för den här ungen!

 

3v arbete, 2v sommarlov och där efter väntar 3år av gymnasium!Tiden går så himla fort -det är klyschigt jag vet!

 

 

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4
5
6
7
8
9 10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2019 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards