Direktlänk till inlägg 8 mars 2021

I Feel Good!

Av Natascha Lindberg - 8 mars 2021 13:21


Vilken start på dagen..!

Att få vakna i tid, utvilad och med solen trängandes igenom glipan på rullgardinen som jag kvällen innan hade lämnat lite uppdragen fick hela mig att kvickna till på 5 min.


Efter att ha skjutsat småttingarna till skola och förskolan så åkte jag vidare till gymmet. Som jag älskar att kicka igång dagen med ett träningspass! 2h senare var jag återigen hemma och kunde äta frukost, dricka mitt kaffe och tog en lång dusch i lugn och ro -kan inte minnas när det hände sist!?


Den här veckan är späckad med utvecklingssamtal, tandläkarbesök, hockeyträningar samt ett mindre kalas för vår Theodore som fyller 13 år på onsdag. 


Med tanken på pandemin så kommer vi inte bjuda hem/in släktingarna på kalas men jag hoppas att det snart ska bli bättre väder och något varmare så kan vi vara ute och fika. Alternativet är att dela upp det och att släkt får komma olika tider och dagar -men det känns som ett projekt jag inte riktigt har lust med. En av våra yngre fyller också i mars, den 20:onde och troligen kommer vi att slå ihop deras dag till ett. 


Veckans citat


 

🖤

 
 
Fröken Rödlök

Fröken Rödlök

8 mars 2021 14:34

Vilket härligt och skönt sätt att starta veckan på! Framförallt om du har ett fullspäckat schema under veckan.. Då är starten viktig =)

http://www.frokenrodlok.se

Natascha Lindberg

8 mars 2021 14:52

Så är det definitivt ❤️

 
Jennysvardag

Jennysvardag

8 mars 2021 18:47

Det låter som ett perfekt sätt att vakna på, min klocka ringde än så så länge för tidigt för att jag skulle vakna av solen strålar. Det är verkligen synd att det är lite för kallt ute för fika. Samtidigt så kan alla alltid klä sig varmt. Att slå ihop barnens kalas låter som ett bra alternativ:)

http://Nouw.com/jennysvardag

 
Madde

Madde

8 mars 2021 20:22

Låter som en bra dag. Saknar gymmet, men vågar mig inte på det än. Det är ett pusslande då det kommer till kalas. som jag längtar till normala tider igen.

http://www.nouw.com/madelena

 
Orsakulla mamma vid 20 finporslin & pudelliv

Orsakulla mamma vid 20 finporslin & pudelliv

8 mars 2021 22:00

Förstår att det ställer till det med födelsedagen och nu nör det blev kallt igen. Visserligen var det -11 när jag fyllde år den 11e februari, men kan man ha värme väljer man ju det. Vi firade i alla fall ute. Men är ju max med hur många man får vara så bara det gör ju saker svårt. Skönt att träna.

http://www.saramadeleine.se

 
Mirre

Mirre

8 mars 2021 23:08

Skönt att komma igång, jag vågar dock inte gå på gym dessa tider, så tänkte börja på de där schemalagda träningarna de gör reklam för knix eller vad de heter, verkar bra tycker ajg

http://sweetwordsbymirre.com

 
Sandra Jönsson

Sandra Jönsson

9 mars 2021 01:04

Du verkar ju ha fått en drömstart på dagen och veckan. Sånt där är så viktigt, en bra början kan verkligen sätta tonen för resten av dagarna. Vad tränade du? Hoppas veckan fortsätter i samma härliga anda och ett stort lycka till med alla göromålen.

http://https://livetmedsandraj.se

 
Hannas krypin

Hannas krypin

9 mars 2021 07:59

Vilken underbar start på dagen, bästa är ju att träna på morgonen. Får sådan energi av det. Tråkigt att inte kunna fira födelsedag med vänner och familj men det är ju lika för alla. Vi går mot varmare tider också så då kan man ju ses ute mer istället.

http://hannafialotta.blogg.se

 
Michelle

Michelle

9 mars 2021 09:28

Härligt med den känslan att man känner man gjort mkt och att livet leker :). Kul med massa som kommer hända denna vecka :)

http://Https://michellefrandell.blogg.se

 
Amanda

Amanda

9 mars 2021 10:32

Men vilket härligt sett du startade veckan på 😍 hoppas värkligen du får en underbar dag

http://https://nouw.com/amandamalmflod

 
Jessi

Jessi

9 mars 2021 11:20

Ååå så skön morgon du hade igår måndag. Den morgonen skulle jag gilla. Bara jag fick i mig frukost innan jag skulle iväg 🙂.

Som veckan brukar vara med olika aktiviteter.

Min syster dela upp släckten på olika dagar med kalas då hennes son fyllde år i feb. Det gick bra 🙂

Fint citat 😊👍

http://nouw.com/fighterwomen85

 
Diana Saelöen

Diana Saelöen

9 mars 2021 11:43

Vilken underbar start på dagen och veckan på - jag hoppas att den fortsatte lika härligt... och likaså att du får en fin vecka trots att det är mycket som ska göras - ja, det där kalasandet får bli lite annorlunda i år också... det är inget att göra åt det i nuläget.

http://Https://nouw.com/fibrolivet

 
Amanda

Amanda

9 mars 2021 12:16

När solen är framme då får man genast mer energi. Det är så härligt när solen lyser. Låter som en full vecka så skönt att dagen började bra :)

http://https://amandizan.wordpress.com

 
Blondina

Blondina

10 mars 2021 22:30

Visst mår man bra när man får träna :) Och starta dagen så där är fan underbart ju :D och en vecka där det är full fart annars blir de så satans segt eller hur?! Vad mysigt med kalas :D Hoppas ni löser de hela och att ni får de trevligt

http://Https://blondinas.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Natascha Lindberg - 6 februari 2022 15:13

  ..dem fanns det hela gårdagen. Solen låg fint över siljan när vi tillsammans med dem små gick tipspromenaden längs saxviken. Det fanns isprinsessor, korv och varm saft. Vår näst yngste vart dock både arg och ledsen över att inte kunna åka skridsk...

Av Natascha Lindberg - 28 januari 2022 15:53


  inte direkt -tidigare idag trodde jag det var lördag idag. Alla dagar flyter lite ihop nu, helgen ser man inte ens fram emot! Igår testade sig familjemedlem nr 4 för covid, 2 kvar och jag är en av dem. I 3v har jag nu haft symptom, dem finns där ...

Av Natascha Lindberg - 19 januari 2022 15:48


  Då är vi där, så som många andra just nu -i familjekarantän.  Fast än det är jag som har vart mest utsatt, ingått i 2 smittspårningar +vart sjuk sen i tisdags förra veckan så är det inte jag som är den "skyldige"  Nu tänker jag att det had...

Av Natascha Lindberg - 15 januari 2022 14:11

  något som står med på min buckit-list -men som jag trott jag måste resa till typ Norrland för att kunna se. Men igår fick jag uppleva det -rakt ovanför vårt hus.        Helt galet fint!   🖤   ...

Av Natascha Lindberg - 15 januari 2022 13:56


  Jag hade så mycket att göra i veckan. Lämna in hunden på klippning, tandläkarbesök och fixa mina naglar. Alla dessa ärenden fick jag ställa in eftersom det tog nästan 3 dygn för mig att få tillbaka negativa covid-testet.  Jag började i torsdags...

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Mars 2021 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards