Alla inlägg den 8 mars 2021

Av Natascha Lindberg - 8 mars 2021 13:21


Vilken start på dagen..!

Att få vakna i tid, utvilad och med solen trängandes igenom glipan på rullgardinen som jag kvällen innan hade lämnat lite uppdragen fick hela mig att kvickna till på 5 min.


Efter att ha skjutsat småttingarna till skola och förskolan så åkte jag vidare till gymmet. Som jag älskar att kicka igång dagen med ett träningspass! 2h senare var jag återigen hemma och kunde äta frukost, dricka mitt kaffe och tog en lång dusch i lugn och ro -kan inte minnas när det hände sist!?


Den här veckan är späckad med utvecklingssamtal, tandläkarbesök, hockeyträningar samt ett mindre kalas för vår Theodore som fyller 13 år på onsdag. 


Med tanken på pandemin så kommer vi inte bjuda hem/in släktingarna på kalas men jag hoppas att det snart ska bli bättre väder och något varmare så kan vi vara ute och fika. Alternativet är att dela upp det och att släkt får komma olika tider och dagar -men det känns som ett projekt jag inte riktigt har lust med. En av våra yngre fyller också i mars, den 20:onde och troligen kommer vi att slå ihop deras dag till ett. 


Veckans citat


 

🖤

Ovido - Quiz & Flashcards