Alla inlägg under augusti 2017

Av Natascha Lindberg - 29 augusti 2017 12:02


Jag avskyr att vänta, speciellt när man inte vet när "snart" är. Jag har vart först i kön sa dom till mig på ÖNH sen klockan 09:30 idag...klockan är nu 12:30. Jag har suttit här och sett människor efter människor, både dom som satt i väntrummet innan mig och såna som har kommit efter mig fått resa på sig och träffa en läkare. Att vi är i Falun idag är egentligen pga av en tid Eddie hade, 10:20. Men eftersom min näsa har krånglat enda sen operationen i Maj och att den senaste penicillinkuren inte fungerande ville dom till varje pris ta sig en ny titt i den. Perfekt tänkte jag och dom, vi tar 2 flugor i en smäll och gör det samma dag Eddie ska till Falun. Jag missade Eddies första tid 10:30 men vägrade missa hans andra och lämnade därför min tid. Men nu sitter jag alltså här ingen, ser människor komma och gå som om väntrummet hade en play Fast-knapp inprogrammerad fast med mig helt stilla!

 

Eddie har nu kollat upp sina ögon och precis som så många andra sett så har han ett skelningsfel. Dom kommer följa upp det hela om ca 4månader. Han har inte ett synfel eller brytningsfel utan skelningsfel, brukar oftast ordna upp sig av sig själv eller tränas bort med lapp för ögat. Vi är så lättade över att det inte var ett allvarligt fel, ni vet när man på "egen hand" försöker hitta svaren på Google...oftast är man "död" innan man har läst klart alla biverkningar kring sina symptomer. Vi är lättade över att få bekräftat att han är helt frisk!

 

 

 

 

Av Natascha Lindberg - 27 augusti 2017 20:23

 

Nu är det inte alls många dagar kvar tills flyget till Grekland lyfter. Som vi längtar här hemma, inga måsten, behöver inte göra mat, inte städa eller tvätta...bara njuta i en hel vecka!

 

Allt är klart. I slutet av veckan fick jag hem dom sista grejerna jag hade beställt, bland annat dessa skruttenringar.

   

Jag har läst en hel del bra recensioner krig dom. Vi har ännu inte testat dom men själva kvalitén är över förväntan bra, dom är mjuka, har inga hårda kanter och känns med behändiga än dom man ex köper på Ica Maxi/leksaksaffären för ca 59:- jag köpte även ett par andra, 100:- billigare. i efterhand förstår jag varför dom var billigare Lite mer plastiga, större och inte alls lika sköna i kvalitén. Tror ioförsig att dom funkar lika bra men jag ångra ändå att jag inte tog Skruttenringar till bägge barnen. Ni ser skillnaden!

     

 

Gjorde även en beställning hos apotea.se Snabbt, smidigt och så mycket billigare än om man går till apoteket. Värktabletter, vätskeersättning, plåster och annat måste man bör ha med sig. Jag kom ca 150:- billigare undan än om jag hade handlat på apoteket, dessutom ska dom alltid "lura" på en massa andra "bra att ha" grejer. Jag vill även passa på att TIPSA er om en fantastisk grej för att slippa lock i öronen vid stigning/landning...nässpray! Ett sprut i varje näsborre ca 30min innan..tada, inget lock för öronen. 

   

Man tänker inte på vad saker och ting kostar innan pengarna börjar röra sig bort från kontot. Själva resan i sig visste vi vad den kostade men sen vart det ju en massa annat man "bör" ha, införskaffa. Nya resväskor, resevagn, mediciner.. m.m Vi beställde även specifika platser på planet, vi vill inte riskera att det blir latjolajban av att alla våra 5 ungar ska sitta utspridda på planet, jag tror det är så värt pengarna att veta vart vi har alla barnen på planen! Underlättar min stress för flygresan iaf, ja jag är lite flygrädd!

    


Jag älskar dessa, Hur fina är inte dom?! En till fru Lindberg och en till herr Lindberg. Fyra hjul har den också, vilket innebär att man inte måste dra den efter sig utan kan rulla väskan bredvid. Att hitta rätt på flygplatsen, hålla koll på barnen, checka in, lämna bagaget.. i all denna stress kan även ungarna hjälpa till att köra resväskorna medans vi checkar av allt annat.

 

Nu är vi redo! Nedräkningen är i full gång...flera gånger om dagen.

 

 

 

Av Natascha Lindberg - 19 augusti 2017 22:00


Godkväll!

Att vakna till ösregn är aldrig en hitt, man vill knappt gå upp! Vi hade funderat på att åka till badhuset i Rättvik vi vill vänja Eddie vid pool innan Greklandresan men eftersom Eddie har börjat snora jag räknar med vab inom snar framtid så skippade vi det och tog oss istället iväg till Borlänge för att gå på Leos Lekland, självklart vart det succé! 

 

 

Och när man ändå är i Borlänge så passar man ju självklart på att åka till Ikea, inget vi egentligen behövde men lik ****  så kommer man ut med en full vagn. Vi passade på att köpa Sammy ett nytt skrivbord. Just nu ryms enbart hans dator där, jag vill ju att han ska kunna göra läxorna där...nu kan han göra/ha båda.

 

Det vart en riktigt lyckad dag. Vi vart båda överraskade över att Eddie klarade bilresan så bra. Han sov visserligen nästan hela vägen dit men var vaken på vägen hem. Det känns skönt, att åka bil med skrikande barn kan lätt bli stressande!

 

Nu till rubriken..

En granne ringde och sa att han hade fått LÄS några av våra brev/paket hem till sin brevlåda. Postnord tycks aldrig sluta förvåna! När vi kom hem låg vår post, 2 räkningar och ett paket från Wish. Jag har vågat beställa några plagg till Eddie från wish. Jag måste säga...jag är glatt överraskad över kvalitén. Dom är något tunnare än jag hade tänkt mig men jättesköna, snygga och dom är absolut enligt bild och beskrivning! Dom kommer pli perfekta för resan om 18 dagar. Jag kommer absolut beställa mer därifrån. När jag däremot har beställt kläder till mig själv så har jag fått beställa 1-2strl större, men fortfarande jättefina jag antar att jag har haft tur. Eddies kläder beställde jag utifrån vad han har för strl just nu och dom passade jättebra.

   

 


Ignorera hans blåtira, det är vad som kan hända om man klättrar precis överallt.

     

 

 

Nu är det dags att avsluta innan mannen somnar och sushin blir för varm. Har ni inte sett SONS så tycker jag ni gör det, en "ny" serie vi har börjat plöja av.

Av Natascha Lindberg - 9 augusti 2017 21:00


I går hade vi en återkontroll i Falun på ÖNH, klockan 08:30 Skulle vi vara där. Som vanligt, med min vanliga "tur" var det vägarbete efter vägen och vi vart 15min sena...Något som aldrig uppskattas av läkare! Som tur var så förstod dom situationen och det faktum att vi faktiskt åkte enda från Mora så vi fick träffa hans läkare och testa hans hörsel.

Han gick igenom besiktningen och vätskan bakom trumhinnan hade försvunnit, han slipper därför genomgå ännu en operation för insättning av rör i öronen! Det bekymrade oss, vi har bara hört negativa saker kring rör i öronen och hoppades därför att John skulle slippa det.

 

Vi bestämde oss för att höra en heldag, bara jag och han hade ju iaf inte hunnit jobba och åkte därefter vidare till Borlänge. John behövde nya kläder till hösten och vi tog oss en titt på Lager 157. Han fick helt själv bestämma sina kläder jag är väldigt glad över att dom inte har seriefigurskaraktärer i sitt sortiment, jag verklig ogillar såna kläder något han gjorde jättebra!

       

 Vad tycks?

 

     

 

Det fick även bli några plagg till Eddie, vilka fantastiska kläder dom har, tuffa, enkla men samtidigt sköna kläder...helt ok pris är det också. Jag skulle dock tro att mitt klädkonto till barnen har nått sin gräns.

 

Jag både såg, hörde ock kände hur han njöt av kvalitetstiden vi hade. Jag skojar inte när jag skriver att han sa "Jag älskar dig mamma" 1 gång i kvarten. Han skrattade vilket han ioförsig ofta gör och sa till mig att han älskar att det bara är jag och han ibland. Man inser just såna ögonblick hur viktigt ensamtid är för barnen. Vi gjorde precis det han ville, åt just den maten han ville, fikade precis när han ville. På vägen hem somnade han snabbare än vad en björn gör inför vintern.

 

I Rättvik ville han stanna och titta på "slimet" som fanns i fontänen. Vi hann även ta en sista fika innan vi åkte hem till resten av familjen.

     

 

Det var en perfekt dag, bara jag och han.



Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2017 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards