Alla inlägg under december 2020

Av Natascha Lindberg - 8 december 2020 17:17


Jag blir ju sugen på att visa vad han hittills har skrapat hop till mig

-jag fortsätter att bli överraskad över hans kreativitet.


Lucka 4:

 

 

Han har tagit sig tid att hitta en lämplig bild för att sedan plasta in den. Däremot upptäckte han dagen efter -då han skulle genomföra min gåva att 30min är ganska så lång tid.


Lucka 5:

 

 

Ett av mina favoritvin -Balck Tower.


Lucka 6:

 

  

En påse med mitt favoritgosis

-ni ser väl hur gott!?


Lucka 7:

 

 

Inte alls dumt en sen fre/lördagskväll när man blir hungrig.


Lucka 8:

 

 

Men jammi -sushi! 


Han har verkligen plockat ihop mina favoriter -sånt han vet att jag älskar! 


p.s -han också har en egen kalender som jag har skrapat ihop.

 

🖤

 

Av Natascha Lindberg - 4 december 2020 10:38


Dom senaste 3 åren har jag fått adventskalender av min man.


Den en första var en så där köpekalnder -en färdig ifrån Perfect Beauty. Den var fantastisk och fylld med en massa hår och hudvårdsprodukter. Produkter som jag sen fick lov att köpa mer av -det vart dyrt. 


Den andra som jag fick förra året hade han själv pysslat ihop med att köpa 24st paket med sånt som jag gillar. Det kunde vara presentkort på sushi, en flaska vin. trisslott och ljus.


I år fick jag välja om jag ville ha en färdig eller om han skulle göra en egen -det fick helt klart bli en som han har gjort. Inte för att jag inte uppskattade den färdiga utan för att han hade lagt ner så mycket tid och omtanke bakom paketen förra gången och det uppskattade jag!


 

Visst är den fin? 

Jag vart impad hur pass bra han idag faktiskt slår in sina paket -ni skulle ha sett förr.


Lucka 1:

 

Kan tyckas är jättetråkigt med ett vindruteskydd -men det är ännu tråkigare att köpa det själv. Jag hade dessutom sagt det vid första snön..

 "man skulle ha haft ett skydd för vindrutan för att slippa sopa av varje morgon" 

Han hade skrivit upp och börjat bygga sin lista.


Lucka 2 och 3:


 

 

Fick jag dessa batteridrivna ljus från Clas Ohlson. Vi har 2 st sen tidigare och jag älskar dom. När mörkret faller så blir dom så verklighetstrogna med sin rörliga flamma. Till dom fick jag dagen efter ett par smidesliknande ljusstakar att sätta ljusen i. Dom hade han ioförsig sett och sagt att han ville ha -kanske den klappen var mer för han än mig.


"Vad har du för man får jag höra -vem gör så? "

Visst är han fantastisk -och han är min!


🖤

Av Natascha Lindberg - 2 december 2020 16:00


..barnens alldeles egna nissetomten Stig

-för 5:e år i rad. Från att ha bott i en springa i golvet utan några som hellst tillbehör -till att bo nere vid öppna spisen med dörr, gran och nu även i år med staket och gatlykta. Jag tänker mig en övervakningskamera till nästa år?


Skämt åsido -barnen älskar det här. Jag älskar det här. Många säger att jag gör det för min skull, att det är jag som tycker det är roligast och att barnen säkert hade tyckt det vart lika kul med att han fortfarande bott i springan, i golvet. Absolut -dom hade vart glada ändå. Och visst gör jag det för min skull och för att jag tycker det är roligt -men det är pga barnens reaktion till det hela som jag gör det. Jag älskar att se deras oförstörda små blickar full av förväntan och magin dom fortfarande tror på.


Jag har skrivit det förut -det tåls att påminna.. dom kommer inte för alltid vara små. Dom kommer inte alltid ha den glittrande magin och tron på tomte, fe och andra sagoväsen. Dom kommer att bli stora och allt vi då har kvar är minnen över den fina tiden. Så ja -jag gör det lilla extra -jag anstränger mig för att bevara den fina i deras tro. Jag skapar minnen och kanske tradition som jag och dom kan bevara och ta efter till framtiden.


 

 

 
🖤

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards