Alla inlägg den 14 januari 2020

Av Natascha Lindberg - 14 januari 2020 12:10


Jag är superdålig på att ta emot överraskningar/presenter och gåvor. Allt sånt som jag inte vet vad det är -jag vill ha kontroll. Kanske är det just därför jag är sån expert på att nästan alltid lista ut vad det är jag ska få? Jag vet inte riktigt vad det beror på, för visst är det roligt att få presenter -speciellt sånt man inte riktigt förväntar sig. Kanske är det stressen för att den som ger förväntar sig en rektion som jag kanske inte har?


Hur som helst ..

I onsdags förra veckan gick vår äldsta runt här hemma och var lite nervös -hade ett skumt beteende. Han ville inte berätta vad det var och hänvisade hela tiden till ett skämt jag sen skulle få höra. Det var ett sånt där lurig beteende, ett sånt där som man kan se på någon som har ett prank förberett! 


När han sen kom upp med ett stort brunt paket så var jag inte direkt sugen på att öppna!

 


 

Jag var helt övertygad om att paketet innehöll någonting som skulle kastas upp i ansiktet på mig och få alla runt om mig att skratta. Jag menar -julen har ju precis varit, min födelsedag är inte förrän i Mars och Morsdag i maj.

Hur hade er reaktion varit?

 

Jag kunde väl aldrig föreställa mig den här..

 

 

 

 

 

Hur fin unge har inte jag?! 

 

Självklart får jag dåligt samvete(!) -jag vet ju vad en väska kostar! Jag har flera gånger påpekat för honom att några presenter -speciellt dyra ska han inte köpa! Att jag blir precis lika klad för en ask choklad eller ett paket med ölkorv -om han nu vill köpa något.

Min kärlek till han till alla mina barn är villkorslös och behöver aldrig köpas -någonsin!

 

Men hur gör han när han vill köpa en sån här sak till mig, när han skriver att

"jag tycker att du förtjänar de och mer" ? Han är trots allt 16 år och har sina egna pengar!?

 

Den han väljer att dela sitt liv med -one lucky girl! För hennes skulle hoppas jag att hon inte utnyttjar han generösitet!

 

Glöm inte att trycka på hjärtat här nere i högra hörnet👇

Av Natascha Lindberg - 14 januari 2020 11:21


Ja men jag vet -jag har inte lagt ett inlägg sen i lördags.


Vi hade en supertrevlig kväll. Det bjöds på en hel del fördrinkar, snacks och update innan vi slutligen hamnade på restaurangen. Eftersom jag har vart där tidigare och dessutom blivit besviken så hade jag inga höga förväntningar på maten -fel hade jag! Maten, jag beställde en simpel pasta carbonara och vart riktigt överraskad -den var supergod! 

 

  


Inte helt otippat kom kryssningssnacket upp på tapeten. Kanske ska vi försöka få till en liten resa till Maj!

 

Söndag är vår/familjens städdag -ingen tid att vila och jag hann dessutom med ett träningspass mitt på dagen mellan tvättningar. Min syster hängde här nästan hela dagen och på eftermiddagen dök även min bonus-tjej m.familj upp här Theos storasyster på pappas sida. Full rulle hela dagen!


Här har ni min 2 dagar update -boring?

 


Idag är vi hemma med årets första vab -John hade ont i magen och kunde knappt sitta upp. Hela förmiddagen har vi legat i säng och soffa, under filt och halv slumrat -jag, dom har tittat på Kalle och Chokladfabriken i den ordning att siffror inte går att uttala! 

 

Glöm inte att trycka på hjärtat här nere i högra hörnet👇

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4 5
6 7 8 9 10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Januari 2020 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards