Alla inlägg den 7 juni 2020

Av Natascha Lindberg - 7 juni 2020 20:07


Godkväll -det vart ett sent inlägg idag. 


Som jag skrev i gårdagens inlägg så spydde vår näst yngste och vi misstänkte direkt magsjuka -så är inte fallet. Som så många gånger förr under det senaste året så handlar det om något helt annat. Han har periodvis, ca 1 gång i månaden fått ont i magen och ett par timmar senare har han sen spytt -endast 1 gång! Ganska så direkt efteråt mår han bra och inga andra kännetecken för magsjuka dyker upp. Inte heller någon annan i familjen har vid dessa tillfällen smittats eller blivit sjuka på liknande vis. Det är jättekonstigt och vi har försökt se något mönster -Maten han äter, skoldagar han har eller ska ha.. inget faller in i samma mall

-det finns ingen röd tråd genom det här.


Just den här gången har det vart ihållande -i 3 dagar. Han spydde en gång natten mellan tor-fre. En gång natten mellan fre-lör och även natten lör-sön. Inga andra symtom och han har delvis kunnat äta men druckit en massa vätska i olika slag. Idag fick det bli en tur till akuten för att utesluta något akut och allvarligt. Dom allra vanligaste prover tog och inget är avvikande -vi har alltså ingen aning om vad det är fel på honom.


Vi känner vår son, vi vet hur han fungerar och vi vet när han har ont eller inte -det här är ingen överdrift, han har ont! Imorgon ska jag ta kontakt med barnmottagningen och förhoppningsvis är dom med på noterna och vill starta en utredning på honom -det måste ju få ett slut det här!

 

Är det någon annan som har barn och har haft samma liknande symptom,

eller kanske känner ni någon som har haft det så?

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25 26
27
28
29
30
<<< Juni 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards