Alla inlägg den 19 juni 2020

Av Natascha Lindberg - 19 juni 2020 17:18


Fredag och midsommarafton idag -helt tvärt om från vad vi är van! 

Idag har jag arbetat så som alla midsommarhelger dom senaste 10 åren -förutom 2015 då jag var höggravid och arbetade faktiskt bara 1 dag. Jag älskar att arbeta just midsommarhelgen -det har alltid varit sjukt mycket folk och tiden har liksom bara runnit iväg, I år vart det allt annat än mycket folk och tiden har nästintill stått still. 

Jag får hoppas på en bättre arbetsdag imorgon och även söndag eftersom jag arbetar även då.

Sen har jag faktiskt gjort mina timmar för resten av den här månaden och blir ledig till 2 Juli -hur skönt! Jag hoppas ju självklart på sol och värmen under min lediga vecka -det kan väl inte vara för mycket begärt?!


I torsdags förra veckan fick dom stora äntligen ett välförtjänt sommarlov och eftersom det inte vart skolavslutning så som det brukar så gjorde vi något lite extra för barnen och for till grannkommunen för att bowla och äta. Vi hade planer på att hitta på något men viste inte vad eftersom det är så mycket som är stängt här -pga 50per gränsen. Till vår förtjusning så hade Orsa bowling premiär öppning efter en lång vår med Corona restriktioner. 

 

 

 

  

Mina fina grabbar!

 

Igår morse klev faktiskt jag upp redan kl. 08 för att baka en midsommartårta till Eddies förskola. Jag började med det då Theo gick där - det var 8 år sen. Varför jag började med det är oklart men det har blivit lite av en tradition och nu förväntar dom sig en tårta varje år - det känns skumt att sluta nu, jag skulle inte "våga" ? En av pedagogerna påpekade det faktum att vår yngsta faktiskt bara har 1 år kvar innan förskoleklassen och att det nu var dags för ett syskon så att traditionen kunde fortsätta.

 

Hur har er midsommarafton varit?

 

  

 

Ovido - Quiz & Flashcards