Alla inlägg den 28 juni 2020

Av Natascha Lindberg - 28 juni 2020 10:31


Det var en härlig breeze som svepte över sovrummet när jag i morse vaknade upp. Jag har älskat vädret vi hittills haft men det är allt annat än mysigt att vakna upp svettig och fastklistrad i lakanen på morgonen. Vädret har ändrat riktning och luften som infinner sig idag är mer än välkommet!



Min man och vår yngste har alldeles precis åkt iväg för att hjälpa hans kusin med tapetsering och själv har jag mina söndagssysslor att ta tag i. Jag vill ha dom gjort så snart som möjligt på dagen för att kunna slappna av på kvällen. Jag ska hinnas med veckohandling och jag tänkte även få till ett träningspass. 


Ang träningspass -jag har legat allt annat än på plus när det kommer till det. Startade min 30 dagars chellenge i feb som sen kraschades av att jag vart sjuk i 2 v. Efter det har det vart tungt att komma tillbaka till vad som är normalt för mig. Från att ha tränat 5-6 dagar i veckan så har jag kanske fått till 3 dagar i veckan. I förrgår anlitade jag en online coach för att hjälpa mig lite på vägen och idag borde jag få mitt nya mat och träningsschema -jag är supertaggad! Eftersom jag faktiskt har köpt ett paket så kan jag inte dela med mig av allt men tänkte ge er en liten inblick för vad som ska komma ske dom närmaste 6v.

 

 

Ha nu en riktigt skön och sval sommar-söndag!


  


Ovido - Quiz & Flashcards