Alla inlägg den 3 september 2020

Av Natascha Lindberg - 3 september 2020 15:12


Som ni kanske minns så har jag tidigare skrivit om att vår yngsta son inte sover själv hela natten -att han varje natt kommer in till oss. Han har sen dag ett sovit med oss -antal nätter som han faktiskt har sovit själv kan jag räkna på en hand. Visst är det mysigt -jag älskar det också! Men faktum kvarstår att han blir större och tar mer plats. Varken jag eller han får den oavbrutna sömn som vi faktiskt båda behöver. Jag är trött och han är tröttare. Vi har försökt med allt -verkligen allt och ingenting hjälper. Det har gått så långt att jag och min man inte ens delar samma säng under veckorna. Det är jag och vår son och min man i ett annat rum. På så vis får vi alla lite mer utrymme och sover någorlunda ok.


Idag tog jag hjälp av BVC!


Jag hoppas att vi ska få pröva ut och få ett schysst pris på ett boll, altv. kedjetäcke. Det är ju uppenbarligen den där varma och trygga närheten han vill åt. Känslan att han är omfamnad och trygg. Jag tänker kanske att ett sådant täcke kommer att hjälpa honom? Vi fick en tid till en utbildad sömn-speciallist (?) för att få ytterliga verktyg att pröva innan man plockar ut ett täcke -dom är ju definitivt inte billiga och ges inte ut till vem som helst. 


Hur som helst måste vi alla få återgå till en fungerande vardag och där i ingår sömn! 

Har ni kanske några tips och idéer på vad man kan pröva? Vi har testat ett vanligt tyngdtäcke, bytt ut säng, kudde, ändrat kvällsrutiner, nattbelysning, sagor på stereo, låst vår dörr för att höra honom komma, gått tillbaka med honom till hans säng.. you name it!


 

Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< September 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards