Alla inlägg den 10 september 2020

Av Natascha Lindberg - 10 september 2020 09:27


Hej -vilken fantastisk känsla att få vakna upp till solen som försöker pressa sig in genom rullgardinen jag lämnat lite uppe kvällen innan. Det är känns alltid lite bättre att vakna till sol än en grå himmel och regn -håller ni inte med?


Jag har nu fått 3 nätter helt för mig själv utan några "störningsmoment" 3 nätter med oavbruten sömn. Kanske är jag inte tipptopp än, jag behöver nog minst lika många nätter till att få återhämta mig men jag hänger i alla fall inte längre i ett hårstrå nerför ett stup

-nu sitter jag på toppen och kolla ut. Helt klart en förbättring om ni frågar mig. 


När jag igår pratade med en vän sa hon "jag läste din blogg, jag visste inte att du mådde så dåligt under hösten, jag har nog aldrig sett dig riktigt gråta, du är ju oftast alltid glad -kanske stressad och irriterad ibland men aldrig nedstämt och ledsen" 


Nej det stämmer nog, jag visar inte utåt hur jag mår, jag säger inte rakt ut hur jag känner mig, jag besvärar inte folk runt omkring mig med tråkigheter. På jobbet måste jag vara trevlig, glad och social. Om jag på min privattid väljer att ta en fika eller ses med en vän så gör jag det när jag orkar och har lust och aldrig under mina "tunga" perioder! Varför skulle jag utsätta dom för det?! 


Det är helt klart enklare att skriva här, lättare att få ner mina tankar och känslor vid en dator än med ord -risken att jag bryter ihop med tårar är större om jag försöker prata om det. 


Idag mår jag som sagt bättre. Vår son sover fortfarande som en turd men just nu har min man tagit över nätterna och det ger mig möjlighet att återhämta mig. Vi inser att springa fram och tillbaka med honom till sitt rum halva natten inte ger något och har nu istället burit in vår extrasäng in i hans rum för min man att sova i. Kanske ger det honom lite mer ro att sova i sin säng om han vet att han inte är helt ensam, kanske kommer han då tillslut inte vakna alls

-för det är ju trots allt en vanesak han har inövat i sin dygnsrytm. 


Idag ska vi passa på att ta lite bilder nere vid hamnen -solen lyser och dom fina färgerna börjar lägga sig längst backen och fylla dom tidigare gröna träd med gulbruna fina färger. Bilderna brukar bli amazing då!

Vad ska ni hitta på?


Ha nu en fin dag!


 



Presentation

Fråga mig

1 besvarad fråga

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26 27
28
29
30
<<< September 2020 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards